Tübitak Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları 4005

Yazan
Ögeyi Oylayın
(0 oy)

Araştırmacılar, öğretmenler için yarışma başvuru yayınlandı.

Belirtilen çağrılara başvurular devam etmektedir.

  • 4004 - Doğa Eğitimi Ve Bilim Okulları: Bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bunu yaparken de bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde aktarılmasını amaçlamaktadır.
  • 4005 - Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları: Öğretmenlere / akademisyenlere, kendi branşlarına yönelik olarak öğrencilerde ilgi ve merak uyandırmak, olumlu tutum geliştirmek, öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak ve öğrenmelerini sağlamak için gerekli bilgi ve becerileri yenilikçi yaklaşımlar aracılığıyla etkileşimli olarak kazandırmayı hedeflemektedir.
  • 4007 - Bilim Şenlikleri: Bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılması ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması için sergi, sahne şovları, gösteri, atölye/laboratuvar çalışmaları, yarışmalar, söyleşiler vb. etkinlikler yoluyla katılımcıların temel bilimsel olguları fark etmelerinin sağlanması, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin tetiklenmesini amaçlamaktadır.

Başvuruhttp://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr

Son başvuru tarihi22 Ocak 2018

İlgili görsel: pdf

Not: Proje başvurularının geçerli olabilmesi için Proje Başvuru Sistemi üzerinde tüm E-imzaların son başvuru tarihi olan 22 Ocak 2018 saat 23.59’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir.

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

 

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı

Okunma 624 kez Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Şubat 2018 23:52
Cüneyt Hocam

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.