TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

Yazan
Ögeyi Oylayın
(0 oy)

TÜBİTAK-LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenliyor.

BAŞVURU KOŞULLARI · Yarışmaya, Türkiye ve K.K.T.C.’de öğrenim gören tüm lise öğrencileri katılabilir. · Yarışmaya her öğrenci yalnızca bir proje ile katılabilir ve her proje en çok iki öğrenci tarafından hazırlanır. · Bir projede sadece bir danışman görev alabilir. Bununla birlikte danışman birden fazla projeye danışmanlık yapabilir. Projede danışman olması zorunlu değildir

BAŞVURU İŞLEMİ · 2018 yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları 18 Aralık 2017 tarihinde başlar ve 12 Ocak 2018 tarihinde, saat 17.30’da sona erer. Başvurular https://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden online olarak yapılır. Başvuru yapacak öğrenciler (proje iki öğrenci tarafından hazırlanmışsa her iki öğrenci) ve danışmanın ARBİS’e kayıtlı olması gerekir (Bkz. https://arbis.tubitak.gov.tr) · Online başvuru sonrası sistemden alınan Proje Başvuru Onay Formu çıktısı öğrenci/öğrenciler, danışman ve okul müdürlüğü tarafından imzalanarak 18 Ocak 2018 saat 17.00’a kadar Bölge Koordinatörlüğü adresine gönderilir veya elden teslim edilir (Proje başvuruları TÜBİTAK’a gönderilmez). · İki öğrenci tarafından hazırlanan projelerde başvuru sistemine bir öğrenci giriş yapar ve diğer öğrenci ile danışman bilgilerini kendi bilgileriyle birlikte sisteme ekler. · Başvuru sistemi kapandıktan sonra başvuru ile ilgili değişiklik talepleri kabul edilmez. · Öğrenci/öğrencilerin son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafları sisteme yüklenir. · Başvuruda Proje Özeti (en az 150, en fazla 250 kelime), Proje Planı ve Proje Raporu (en az 2, en fazla 20 sayfa) tek bir dosya halinde PDF formatında sisteme yüklenir. Proje özeti, planı ve raporu dışında kalan belgeler (resim, anket vb.) sistemde diğer belgeler kısmına yüklenir. · Projeye ait video kaydı sisteme eklenebilir. Video eklenmesi zorunlu değildir. Videonun boyutu 10 MB’ı geçmemeli ve FLV formatında olmalıdır. · Başvuru tarihleri içerisinde, online başvuru yapıldıktan sonra değişiklik yapılması ihtiyacı olması durumunda onayı kaldırılıp tekrar onaylanmadan bırakılan projeler değerlendirmeye alınmaz.

2018 yılı Yarışma İlan Metnini görmek için tıklayınız.

2018 yılı Proje Rehberine ulaşmak için tıklayınız.

2018 yılı Yarışma afişi için tıklayınız.

2018 yılı Proje Özeti Şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

2018 yılı Proje Planı Şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

2018 yılı Proje Raporu Şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

https://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-lise-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi

Okunma 863 kez Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Şubat 2018 23:41
Cüneyt Hocam

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.